Cursos de formació per a professors d'anglès a Anglaterra


International House ha estat pionera en el desenvolupament de cursos per a la formació de professors d'anglès, avançant-se en molts casos a les universitats i organismes oficials. Tant és així que, governs, entitats internacionals, el Consell Britànic i moltes escoles i acadèmies, contracten a personal format per International House.

Oferim una gran gamma de cursos per a professors durant tot l'any, tant a Espanya com a l'estranger.

Aquí enumerem alguns dels cursos de curta durada (2 setmanes) que es realitzen en IH Londres.

L'escola

International House London va traslladar-se en 2007 a un nou edifici que es troba situat en el cor de la ciutat, a Covent Garden. L'escola oferix l'entorn ideal per a anar a cinemes, teatres i museus, per a anar de compres i per a visites culturals.

El centre de formació de professors abasta una àmplia gamma de mètodes i enfocaments. Els tutors tenen per objectiu fomentar actituds positives i obertes respectant sempre l'experiència i coneixements dels seus estudiants. L'edat mínima varia depenent del curs i pot ser des de 18 fins a 21 anys.

Cursos i dates d'inici 2016

  • Per confirmar

Allotjament

L'opció més freqüent és en cases particulars, en habitació individual i en règim de només esmorzar o mitja pensió. Cal tenir en compte que pot haver altres estudiants allotjats alhora i la distància entre les cases i l'escola pot ser considerable.

Per a altres opcions d'allotjament, consultar cursos d'anglès general.