Inici IH Mataró

+34 93 796 0125 | ihmataro@mat.ihes.com

Català | Español

Exàmens de Cambridge

Cursos de alemany, francès, italià

Cursos de alemany

Goethe-Zertifikats B1, B2 i C1

A IH Mataró oferim preparació per als exàmens d’alemany Goethe-Zertifikats B1, B2 i C1.

Per què serveixen els Goethe-Zertifikats?

  • Aquests exàmens són una prova del teu nivell de l’alemany.
  • Els tres nivells són un requisit indispensable per treballar en empreses on demanin un bon domini de l’idioma.
  • A més, els Certificats B2 i C1 són una prova d’idioma per a l’admissió a qualsevol universitat d’Alemanya. També són valorats a nivell internacional de cara a projectes científics i professionals de l’àmbit universitari. El certificat B1, a més, és necessari per adquirir la nacionalitat alemanya.

Característiques dels Certificats

  • El Goethe-Zertifikat B1 és un examen d’alemany per a joves i adults. Demostra un ús autònom de l’alemany i es correspon amb el tercer nivell (B1) dels sis de l’escala de competències del Marc Europeu Comú de Referència per a les Llengües (MERC). La inscripció a aquest examen requereix haver finalitzat el nivell B1.
  • El Goethe-Zertifikat B2 requereix un nivell avançat de l’idioma. L’examen correspon al quart nivell (B2) dels sis de l’escala de competències del del Marc Europeu Comú de Referència per a les Llengües (MERC).
  • El Goethe-Zertifikat C1 requereix coneixements molt avançats de l’idioma. Correspon al cinquè nivell (C1) dels sis de l’escala de competències del Marc Europeu Comú de Referència per a les Llengües (MERC.

Per a informació més detallada sobre els exàmens, demanar hora per parlar amb el responsable del departament d’alemany.

Cursos de francès

ChristineChristine Huertas Professora de francès

Christine va néixer a Marsella, però fa molts anys que viu a Catalunya i 13 anys que treballa a IH Mataró.

Va fer els seus estudis a Marsella i a Aix en Provence. A l'institut francès de Barcelona va passar un curs per a professors de preparació pel DELF i el DALF, exàmens oficials de la llengua francesa. Va obtenir el diploma Teacher Training d'International House a Barcelona.

En aquesta escola, IH Barcelona, també hi va donar classes. A més, té molta experiència en classes particulars i classes a empreses.

La Christine cada any organitza un viatge a França per als estudiants d'IH Mataró. Així, aquests, tenen l'oportunitat de practicar l'idioma en un país francòfon. També organitza altres activitats relacionades amb els costums francesos.

Cursos de italià

DeniseDenise Professora d'italià

La Denise va néixer a Prato, a 20 km de Florència. Va estudiar a la Facultat de Lletres de la Universitat de Bolonya, en el Departament d'Art i Música. Va estudiar també Organització Teatral. Al 2007 va fer un Màster de Gestió Cultural a Barcelona. Des d'aleshores viu a Catalunya. Va donar classes d'italià durant varis anys a Itàlia i és per això que té experiència en classes particulars i de grup. A més, prepara als alumnes per als exàmens oficials d'italià com a llengua estrangera.

"M'encanta ensenyar el meu idioma i això queda reflectit en cada una de les meves classes a on intento transmetre aquesta passió als meus alumnes."