Inici IH Mataró

+34 93 796 0125 | ihmataro@mat.ihes.com

Català | Español

Exàmens de Cambridge

Els nostres professors

AlisonAlison Hubbard | Cambridge Exams Coordinator

L'Alison és de Londres i té una Llicenciatura en Historia i Política (amb Honors) a la Universitat del Nord de Londres. Té un Màster en Lingüística Aplicada i en l’Ensenyament d’Anglès de la UAB i és la Coordinadora del centre d’examens Cambridge IH Mataró des de 2009 i, com a tal, és responsable de l’organització de l’administració i funcionament del Centre d’exàmens de Cambridge (ES534).

Ella és Examinadora Oral de Cambridge: FCE, PET i KET i Examinadora Escrita de Cambridge: FCE.

EleanorEleanor Rodgers | Educational Coordinator

L’Eleanor va néixer a Cardiff (Gal·les) i es va traslladar a Northumbria als 4 anys d’edat, on va anar a l’escola. Té una Llicenciatura en Geografia (amb Honors) a la Universitat de Salford a Manchester i llavors va anar a la Universitat de Newcastle, on va fer el Certificat de Postgrau en Educació (PGCE). També té l’estatus de Professor Qualificat (QTS).

L’Eleanor ha estat treballant aquí des de 2004 i és una Examinadora Oral del First i Advanced així com supervisora dels exàmens de Cambridge.

ElisabethElisabeth Morgan-Jones | Professora d'anglès

La Liz és britànica i nord-americana i va estudiar a la Universitat de Londres, és Llicenciada en Història i Geografia (amb Doble Honors).

Ha ensenyat a Londres, Oxford i l’Índia.

És Examinadora Oral de Cambridge: Nivells: FCE, Advanced i Proficiency i Examinadora Escrita de Cambridge: First i Advanced.

RobRob Goss | Professor d'anglès

En Rob ve de Shrewsbury, Regne Unit i té la Llicenciatura en Anglès (amb Honors). Anteriorment havia ensenyat Anglès i Teatre a les escoles de secundàries dins de Shropshire, a la frontera entre Anglaterra i Gal·les.

En Rob té el Certificat de Postgrau en Educació (PGCE) i té també l’Status de Professor Qualificat (QTS). És Examinador Oral dels exàmens First i Advanced de Cambridge. En Rob ha estat amb nosaltres des de 2006.

MaxMax Akers | Professor d'anglès

Nascut a Barcelona, el seu pare es britànic i la seva mare és de Moçambic. En Max es troba en el seu últim any estudiant Història a la UB.

Ha viscut i estudiat a Egipte i Alemanya i ha estat supervisor dels exàmens de Cambridge des del 2010.

Es troba en el seu segon any d’ensenyament amb IH Mataró.

CiaraCiara Gibson Byrne | Professora d'anglès

La Ciara va néixer a Barcelona de pares britànics i ha viscut i estudiat a Manchester del 2010 al 2012.

Actualment es troba en el seu últim any del grau de Relacions Internacionals i és jugadora de waterpolo professional per al CN Mataró.

La Ciara és supervisora dels exàmens Cambridge.

LukeLuke Allder | Professor d'anglès

En Luke ve de Birmingham i té la Llicenciatura d’Arts (amb Matricula d’Honor), seguit d’un Màster d’Arts en Teatre i Arts Escèniques a Goldsmiths, Universitat de Londres.

Ha viscut i ensenyat a Londres i Hong Kong.

Aquest és el segon any d’en Luke amb IH Mataró.

NickNick Hawthorne | Professor d'anglès

En Nick va créixer a Tourquay i té una Llicenciatura en Psicologia (amb Honors) a la Universitat de Bournemouth.

Ha estat treballant a IH Mataró des de 2015.ChristineChristine Huertas | Professora de francès

Christine ve de Marsella i porta des de 1993 a IH Mataró. Els seus estudis inclouen BAC2. Diplomatura (DESS) en Psicologia del Treball per l’ “Ecole de formation Psychologique de la Société”(Marseille).

Va fer l'ELE per a ser professora d'espanyol a International House Barcelona i també la formació por preparar adolescents i adults per als exàmens DELF i DALF.

DeniseDenise Vitiello | Professora d'italià

La Denise va néixer a Prato, a 20 km de Florència, i va estudiar DAMS Disciplines d’Art, Música i Espectacles a la Facultat de Filosofia i Lletres a la Universitat de Bolonya.

Té la llicenciatura en Organització Teatral i un Màster en Gestió Cultural -UIC- Universitat Internacional de Catalunya. Té el títol de professora d’italià com L2: Ditals 2 (Ensenyament de l’Italià com a llengua estrangera) - Universitat per a Estrangers de Siena.

Tots els nostres professors...

Tots els nostres ensenyants han passat els cursos del departament de Formació de Professors d'International House al Regne Unit, a Barcelona o a altres centres d'arreu del món.

A International House Mataró tenim una política de millora contínua i tot el nostre professorat assisteix cada setmana a sessions de formació compulsòries.