Enllaços de formació autodidàctica

Recursos en línia per a alumnes d'anglès

Aquí teniu una llista d'enllaços d'Internet que us poden ajudar amb el vostre anglès. Hi ha una gran varietat de pàgines web.

Podeu fer tests, estudiar gramàtica i vocabulari, escoltar anglòfons, llegir històries, practicar exàmens de Cambridge... l'elecció és vostra!

BBC Learning English
La pàgina web de la mundialment famosa BBC ofereix una gran varietat d'activitats per a aquells que vulguin aprendre anglès. Podreu trobar-hi seccions dedicades a l'anglès comercial, l'anglès quotidià, l'anglès de viatges, a la música, la pronunciació... és una mina inexhaurible de material!

BBC Skillswise
Tot i ser una pàgina web dedicada a l'alfabetització al Regne Unit, té una gran quantitat d'activitats dedicades a nivells bàsics i elementals de l'anglès. Inclou exercicis que podeu descarregar i seccions especialitzades a l'anglès de cada dia.

The British Council
Una excel·lent pàgina web per a nens, amb jocs, cançons, històries, ajuda i consells pels pares, i activitats per imprimir i fer que es poden descarregar. Divertida i amb un munt d'idees.

The British Council
La principal pàgina web de l'Institut Britànic amb una gran varietat d'apartats: material per divertir-se, actualitat, ciència, trivial, gramàtica, vocabulari, cançons, articles... la llista és inacabable!

Flo-Joe
La premiada pàgina web va dirigida a alumnes que es preparen per als exàmens de Cambridge. Entreu-hi si voleu practicar les parts 1, 2 i 3 dels exàmens FCE, CAE o CPE sense pagar ni un ral. És clar que si voleu podeu comprar la versió de pagament i obtindreu una mena de curs per email. Conté enllaços directes als exàmens de Cambridge i utilitza material d'examen autèntic. Fortament recomanat!

Cambridge dictionaries
Probablement el millor diccionari en línia disponible. Inclou diccionaris bilingües espanyol-anglès, francès-anglès, diccionaris d'anglès americà, i diccionari de locucions. Excel·lent!

Headway
La pàgina web de la Headway, la famosa col·lecció de llibres per aprendre anglès, ofereix activitats que us poden ajudar a millorar i practicar l'anglès. Inclou un útil programa de tests on podreu escollir àrees de gramàtica que vulgueu practicar. El test pot ser fet en línea o imprès. Una vegada realitzat, us donarà el resultat i us suggerirà temes per estudiar més endavant. És fàcil escollir les activitats apropiades per cada nivell ja que la pàgina està dividida en 6 nivells, de principiant a avançat.

TOEFL
El TOEFL és l'examen que la majoria d'universitats americanes demanen als estudiants estrangers. Es basa en un sistema de puntuació. Aquesta pàgina web us en pot donar tota la informació. També us pot ajudar a practicar, per mitjà de tests.

Free online testing
Si voleu provar alguns tests en línea d'estar per casa, aquí teniu algunes activitats divertides per fer vosaltres mateixos. El nivell el decidiu vosaltres.

World English
Una pàgina web enorme amb centenars d'activitats diferents, des de tests de coneixement general, enllaços a altres pàgines web, exàmens, exercicis de vocabulari, gramàtica, literatura....una enorme quantitat de material.