Inici

+34 93 268 45 11 | info@bcn.ihes.com | Catalan | English | Spanish

Instal·lacions informàtiques a IH Barcelona

Internet Room

Les instal·lacions informàtiques per a estudiants es troben a la Sala d'Internet (pis 'E'), que es mostra a la imatge d'a dalt.

Les instal·lacions compten amb 12 ordinadors equipats amb Microsoft Office, amb una bona connexió a Internet. Els alumnes acostumats al tipus de velocitat dels EUA, per exemple, no obstant això, poden sorprendre's amb el que es considera bo a Espanya.

També hi ha una impressora làser (només blanc i negre), i un escàner. Tot està inclòs com a part del teu curs (encara que cobrem el servei d'impressió, excepte el treball per als cursos de formació de professors). La sala d'Internet, de fet, ocupa dues sales, una d'elles pot ser utilitzada pels professors amb els seus grups d'estudiants pel que en alguna ocasió es trobarà tancada.

Connexió Wi-Fi

Barcelona wifi logoMentre duri el teu curs, podràs connectar-te a la nostra xarxa Wi-Fi de manera gratuïta, sempre que disposis d'un ordinador portàtil o dispositiu mòbil equipat adequadament.

Hi ha molts cibercafés a Barcelona però ara també hi ha una xarxa wifi pública gratuïta (logotip, dreta), amb més de 600 punts operatius per a biblioteques, museus, parcs i centres esportius.

Detalls i mapa

Personal de suport

La sala d'Internet està a càrrec de Tom i Natxo. Si necessites ajuda amb qualsevol cosa en algun moment, per favor vine i pregunta'ns: estem aquí per proporcionar-te l'ajuda necessària.

A més d'ajudar amb la tecnologia, possiblement puguem també ajudar-te amb coses relacionades amb Barcelona, ​​entre altres tenim un directori de Barcelona de llocs d'interès de tots els tipus per als nostres estudiants.

Horari

La Sala d'Internet està oberta a tots els estudiants d'IH en els següents horaris:

  • De dilluns a dijous, de 08.00 a 21.00
  • Divendres, 08.00 a 18.00
  • Dissabte, 9.30 a 13.00

L'horari pot variar a l'agost i en els períodes vacacionals de Nadal i Setmana Santa.

NO usbNO USBs!

No poden utilitzar-se unitats USB en els equips de l'escola.

Estan bloquejats per evitar la propagació de virus.

Acreditacions

IH Barcelona is accredited by:

Accreditation for our courses