Inici

+34 93 268 45 11 | info@bcn.ihes.com | Catalan | English | Spanish

La primera escola d'idiomes amb el reconeixement EMAS a Catalunya

10 Years with EMAS

17 0 12
IH Barcelona rep un premi de reconeixement per portar 10 anys amb la certificació EMAS, en un acte organitzat pel Club EMAS.

A la foto, Juan del Río (IH Barcelona Environment Officer) i Rosie Bradshaw (Head of Operations).

 

EMASInternational House Barcelona, una empresa compromesa

International House Barcelona ha implantant un SGMA (Sistema de Gestió mediambiental) que ha culminat amb el reconeixement EMAS, una normativa voluntària de la Unió Europea que reconeix a les organitzacions que han adquirit un compromís públic de millora continuada amb l'objectiu de minimitzar l'impacte mediambiental de les seves activitats.

Les empreses que tenen l'EMAS segueixen una política mediambiental definida i han de passar comptes públicament i periòdica del funcionament d'aquesta mitjantçant una declaració mediambiental verificada per organismes indepentdents.

Són empreses que van més enllà dels mínims establerts per llei i que tenen com objectiu la millora constant de la seva actuació mediambiental: disminució de consum energètic i de matèries primeres, disminució de residus i els seu correcte tractament, i paper actiu en l'educació mediambiental de treballadors, proveïdors, estudiants i clients. International House

Barcelona està registrada amb l'EMAS des de Novembre 2007.

 

Acreditacions

IH Barcelona is accredited by:

Accreditation for our courses