Inicio

Contactar | Català | Español

Els nostres formadors

El nostre equip de formadores està altament qualificat i té una llarga experiència en l'ensenyament i formació de professors d'ELE tant a International House com en altres escoles i universitats.

Les nostres professores tenen, a més, experiència com a creadores de materials didàctics i ponents en seminaris i conferències.

Amanda Canals

Llicenciada en Filologia Eslava per la Universitat de Barcelona. Ha treballat com a professora de llengua espanyola a Moscou i a la Xina.

Actualment està estudiant el segon cicle de Filologia Hispànica a la U.N.E.D. Treballa a IH des del 2002

Amanda

Anna Méndez

Diplomada en Magisteri per la Universidad de Santiago de Compostela. És autora de Las evaluaciones per unidades de la Biblioteca de Gente 1 i la Biblioteca de Gente 2 (Difusión).

Treballa com a professora de ELE des de 1995 a IH i des de 1998 és formadora de professors d’espanyol com a llengua estrangera.

Col.labora amb la UB com a tutora del Practicum del Máster de Professors d'ELE.

Anna

 

Anna dará un taller sobre El papel del feedback en el aprendizaje en Encuentro Práctico 2016

Begoña Montmany

Begoña és Llicenciada en Filologia Hispànica per la Universitat de Barcelona. Ha cursat el doctorat de lingüística i comunicació i, en aquests moments, està realitzant la tesis sobre l'anàlisi del discurs a l'aula d'ELE. És professora del Màster d'ELE de la Universitat de Girona.

És coautora del manual d'espanyol com LE Así me gusta 2 (CUP). Professora d'espanyol des de 1989 i directora del departament des de 1998.

Begoña

Carmen Soriano

Carmen és llicenciada en Filosofia per la Universitat de Barcelona. Ha cursat el doctorat de lingüística i comunicació i, en aquests moments, està realitzant la tesi sobre Gènere i discurs.

És coautora del manual Aula 2, 3 i 4 i de materials didàctics per al curs d'espanyol de l'escola virtual Net Languages.

Professora d'espanyol des de 1991 i formadora de professors des de 1992.

Carmen

Geni Alonso

Llicenciada en Filologia Hispànica i professora d'ELE des de 1990. Actualment, compagina el seu treball de professora d'ELE amb la tutorització dels cursos de Formació per a professors d'ELE.

És tutora dels mòduls de Competència Comunicativa i Anàlisi de la llengua del curs de formació en línia de formacioenele.com. És coautora dels mòduls d'especialització que organitzen l'Instituto Cervantes i FEDELE sobre Español per a joves i Competència gramatical.

Des de 2016 és tutora de l'assignatura de pràctiques del Máster en Profesor de Español como Lengua Extranjera de UNIBA.

És autora, juntament amb Encina Alonso i Susana Ortiz, del nou manual Experiencias de l'Editorial Edelsa

Geni

Jaume Muntal

Llicenciat en Filologia Hispànica per la Universitat Autònoma de Barcelona (1987) i Máster de Enseñanza del Español como Lengua Extranjera per la Universitat Pablo de Olavide (2016). Va treballar com a professor d'espanyol a la Universitat Popular de Berlín i en l'Instituto Cervantes de la mateixa ciutat.

És coautor del Llibre de l'alumne i del Llibre del professor del manual d'espanyol com a llengua estrangera Gente Hoy 3 (Difusión), així com assessor pedagògic dels Quaderns d'exercicis de Gente Hoy 2, Bitácora 2, n.e. i coautor del Quadern d'exercicis de Bitácora 3, n.e.

És professor d'ELE a IH Barcelona des de 2007, formador de professors ELE des de 2010 i tutor dels nostres cursos online. Va ser professor col·laborador en el Máster en Enseñanza de Español como Lengua Extranjera de il3-UB de 2012 a 2015, i és professor col·laborador en el Máster en de Formación de Profesores de Español como Lengua Extranjera de la Universitat de Barcelona-UNIBA des de 2016.

Jaume

María Cabot

Llicenciada en Filologia Hispànica per la Universitat de Barcelona al 1996. Treballa com a professora d'ELE a IH des de 1999. Al 2006 va treballar durant tres mesos com a professora d'ELE a Fuqing, provincia de Fujian, Xina.

És formadora des de 2008 i ha treballat com a tutora en cursos de formació a Pamplona i a Bogotà.

Maria

Marta González

Llicenciada en Lingüística aplicada a les noves tecnologies per la Universitat Pompeu Fabra. Va treballar com a professora d'ELE durant quatre anys a Berlín.

És professora d'ELE a IH Barcelona des de 2007 i formadora des de 2012.

Marta

Mila Sánchez

Llicenciada en Filologia Hispànica per la Universidad Complutense de Madrid. Ha treballat com a professora de llengua i literatura espanyola a Madrid i a la Universitat de Chicago com a professora de ELE.

És professora d’espanyol a IH Barcelona des de 2001 i formadora des de 2004.

Actualment està cursant el Màster de ELE de la UB.

Mila

Nuria Hervás

Nuria es Llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha desenvolupat la seva labor docent principalment a Londres, on ha treballat per a la universitat i ha estat la coordinadora del departament d'espanyol a IH London.

També ha treballat en el camp editorial desenvolupant materials d'ELE per la BBC i ha estat coautora d'alguns manuals d'ELE entre ells Acuerdos de l'editorial Difusión.

00000

Susana Ortiz

Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona el 1996. És professora d'ELE des de 2001 i formadora de professors des de 2010.

Ha estat ponent en diverses edicions del nostre Encuentro Práctico i és tutora en el nostre curs online.

Susana

 

La interacción oral: ¿de qué hablamos?: el taller de Susana en Encuentro Práctico Berlín 2016

Acreditacions

Exámenes de Cambridge IELTS Tests Barcelona Eaquals