Inici

+34 93 268 45 11 | info@bcn.ihes.com | Catalan | English | Spanish

La història d'International House Barcelona

2016 Afegim un edifici recentment renovat, a l'altre costat del carrer, amb 12 aules, un auditori i el nostre Departament de cursos a l'estranger.
2016 IH Barcelona està acreditada per la Universitat Jaume I i ara pot oferir crèdits ECTS per als seus cursos d'espanyol.
2015 IH Barcelona ja és centre oficial per als exàmens IELTS (International English Language Testing System)
2013 IH Barcelona esdevé centre acreditat per l'Escola d'Idiomes Modernes (EIM) de la Universitat de Barcelona.
2012 Obrim una oficina comercial a Pequín, Xina, que després es converteix en escola.
2011 IH Barcelona esdevé centre d'exàmens de la Universitat de Cambridge.
2010 Un total de 33,000 alumnes catalans participen en la tercera edició de la nostra Fonix English Competition i més de 6,500 en la segona edició a les illes Balears.
2009 Posem en marxa la nostra plataforma de formació de professors d'espanyol en línía FormacionELE en col.laboració amb altres tres escoles IH d'Espanya.
2008 IH Barcelona esdevé membre d'EMAS (European Union's Eco Managemanet Audit Scheme).
2007 Ingressem a EAQUALS (The European Association for Quality Language Services). Més detalls sobre l'acreditació dels nostres cursos.
2007 IH Barcelona obre IH Belfast, una escola d'anglès i centre de formació de professors i una de les primeres escoles de qualitat a obrir durant tot l'any a Irlanda del Nord.
2007 IH Barcelona obre IH Bogotà i comença a impartir els cursos d'espanyol a Colòmbia, en col.laboració amb IH Mèxic i els nostres socis colombians.
2006 Arrenquem The VIVA Group, un nou segell corporatiu dissenyat per promocionar les escoles d'espanyol que treballen en col.laboració amb IH Barcelona (Barcelona, Palma, Tarragona i Playa del Carmen).
2005 Als serveis lingüístics que proporcionem, s'hi afegeix un nou Servei de traduccions.
2004 IH Barcelona obre una nova escola a Playa del Carmen (Mèxic) en col.laboració amb IH Mèxic. Es ponen en marxa els primers cursos d'espanyol d'IH a Cuba.
2002 S'ofereixen per primera vegada cursos d'espanyol a Palma de Mallorca, en col.laboració amb IH Palma.
2001 L'escola creix i ocupa tres pisos més de l'edifici i experimenta una transformació total.
2001 El primer curs d'espanyol per a adolescents té lloc a Tarragona.
1998 Els cursos de formació de professors d'espanyol d'IH Barcelona reben el reconeixement de la Universitat de Barcelona.
1998 Arrenca Net Languages, que ha esdevingut una de les escoles virtuals capdavanteres en l'ensenyament de l'anglès i l'espanyol.
1996 El nostre Teacher Training Department organitza la seva primera IH Barcelona ELT Conference, que avui en dia se celebra anualment.
1995 L'escola inaugura un aula electrònica amb ordinadors amb connexió a Internet, gairebé amb tota seguretat la primera sala d'Internet de les escoles d'idiomes d'Espanya.
1994 Es crea el Ben Warren Trust i es posa en marxa un premi anual per a la contribució més rellevant en el camp de la formació de professors d'idiomes.
1993 IH Barcelona esdevé un centre d'examen del DELE
1991 El nostre departament de formació de professors organitza les primeres Jornades per a professors. Celebrat anualment des de llavors, l'Encuentro Práctico ha esdevingut la trobada més important per a professors d'espanyol a Espanya.
1991 Després de la mort de Ben Warren, Jonathan Dykes es fa càrrec de la direcció de l'escola.
1985 L'escola obre el departament de formació de professors i ofereix el primer curs pràctic de formació per a professors d'espanyol a tot Espanya.
1982 Un nou departament dedicat a la formació a les empreses inicia la seva activitat. L'escola ocupa un tercer pis.
1980 L'escola obre un departament dedicat a organitzar cursos d'idiomes a l'estranger.
1978 L'escola ocupa un segon pis al mateix edifici del carrer Trafalgar.
1976 S'obre un nou departament dedicat a la formació de professors d'anglès.
1973 IH Barcelona obre el seu Departament d'espanyol.
1972 Ben Warren funda International House Barcelona. La nova escola ocupa una planta d'un pis del centre de la ciutat i es dedica principalment a l'ensenyament de l'anglès entre la població local.

Més informació sobre IH Barcelona

 

IH Barcelona ELT Conference

IH Barcelona ELT ConferenceDes de 1996 L'ELT Conference és un dels principals esdeveniments per als professors d'anglès de la ciutat, amb nombrosos participants de la resta del món.

Premi Ben Warren

Ben WarrenDes de 1994 S'atorga aquest premi a destacades contribucions bibliogràfiques en el camp de l'ELT. Aquest premi anual commemora també la vida i l'obra de Ben Warren, que va fundar IH Barcelona al 1972.

Encuentro Práctico

Encuentro Práctico Barcelona 2010Des de 1991 El nostre Encuentro Práctico reuneix professors d'espanyol (més de 450 en l'última edició) de tot el món durant dos dies a Barcelona al mes de desembre.

 

Des de 1972 IH Barcelona és un dels líders mundials en l'ensenyament d'idiomes i en la formació de professors.

Acreditacions

IH Barcelona is accredited by:

Accreditation for our courses