Inici

Contactar | Català | Español

Cursos d'anglès a Escòcia

Aberdeen

Cursos de inglés en Aberdeen

Cursos d'anglès a IH Aberdeen

A 200 km al nord d'Edimburg, Aberdeen (196 mil hab.) és una important ciutat universitària. A més és un lloc idoni per visitar les precioses Highlands i els seus espectaculars paisatges.

Si vols viatjar a una ciutat amb pocs espanyols (molt recomanable!), Aberdeen és una excel·lent opció. I sabies que l'escola d'IH Aberdeen és la millor valorada de tota Escòcia?

Edimburg

Cursos de inglés en Edinburgo

Cursos d'anglès a Basil Paterson

Capital d'Escòcia, Edimburg (495 mil hab.) és una d'aquestes ciutats que, per la seva ubicació única, el seu castell, els carrers de la seva part vella i la seva història, cal visitar.

És bastant més turística que Aberdeen, però una ciutat amb moltíssim encant i una ubicació excel·lent perquè puguis visitar el centre d'Escòcia.

Scotland

Isle of Skye

la isla de Skye

Scotland: such an amazing country!

Si t'acompanya el temps, t'encantarà (i si no, també!)

A Scottish joke: If you're standing on the mainland, and you can't see the Isle of Skye, it's because it's raining too hard. If you can, it's because it's just about to start to rain.

A wee map for you

Aberdeen y Edinburgo

Nota

Els nostres "viatgers" ens diuen de vegades que no volen anar a Escòcia perquè l'accent escocès és difícil d'entendre. No és cert! Hi ha accents regionals escocesos que sí, però molta gent d'Aberdeen i d'Edimburg són fins i tot bastant més fàcils d'entendre que els propis anglesos.

I són gent encantadora!

Veure també

De 14 a 17 anys
Cursos d'anglès per a joves a Edimburg

Inscripció

Contacta amb el teu centre IH més proper per a més informació i/o per a la inscripció.

Quality English

Quality English