Home IHLS Group

+34 93 268 45 11 | study@ihes.com

Català | English | Español

Exàmens de Cambridge

El nostre compromís

A International House aprendràs en un entorn positiu i agradable: fes realitat les teves aspiracions i explora nous horitzons.

  1. Els nostres cursos i serveis educatius estan dissenyats per ajudar-te a aprendre i avançar de la manera més eficient possible.
  2. Abans de matricular-te, t'ajudarem a triar el curs que millor s'adapti a les teves necessitats. Per aquesta raó, normalment fem una entrevista i una prova de nivell.
  3. Ens comprometem a que la informació proporcionada sobre els cursos, exàmens i altres serveis sigui sempre clara i precisa.
  4. Els cursos els impartiran professors o formadors qualificats, que reben una formació continua per estar sempre al dia. Els professors dels infants i adolescents tenen una formació específica que els permet adaptar-se a les necessitats d'aquests estudiants.
  5. El teu curs estarà supervisat per un director pedagògic que s'assegurarà que el contingut estigui actualitzat, els recursos siguin els adequats i la teva experiència sigui positiva.
  6. Et guiarem en el teu procés d'aprenentatge, avaluant-te periòdicament, per ajudar-te a progressar. Estarem a la teva disposició per assessorar-te sobre com seguir avançant.
  7. Mentre estiguis estudiant amb nosaltres, et demanarem la teva opinió per seguir millorant.
  8. A International House celebrem la diversitat i tenim el ferm compromís d'oferir un tracte just i igualitari a totes les persones.

 

IH World

As a member of the International House World Organization, IH Barcelona adheres to the IHWO Client Promise.