Benvingut a IH Barcelona Company Training

IH Company Training

L'aprenentatge d'idiomes ha esdevingut un element fonamental dels programes de formació de les empreses. Un bon ensenyament d'idiomes consisteix en facilitar a les persones les eines necessàries per a que duguin a terme les tasques pròpies del seu lloc de treball d'una manera més eficaç i puguin assolir millors resultats. També consisteix en acceptar els compromisos i els reptes, admetre les correccions i passar una bona estona.

Des de 1987, International House Company Training ha treballat estretament amb moltes organitzacions, des de multinacionals fins institucions governamentals, ONG i empreses familiars, proporcionant una extensa gamma de serveis lingüístics en anglès, francès i alemany i espanyol, en formats molt variats.

Subvencions de la Fundación Tripartita

International House Barcelona t’ajuda a treure profit del finançament que tots els treballadors (no autònoms) tenim a la nostre disposició a través de la Fundación Tripartita per a fer cursos de formació. Els cursos et poden sortir gratis o amb un finançament important.

Posa't en contacte amb nosaltres per a més informació.

International House Company Training: La formació lingüística de la seva empresa en bones mans