Cursos intensius

IH Company Training IH Company Training IH Company Training

L'objectiu dels cursos intensius és obtenir resultats ràpids, i per aconseguir-ho es treballa amb un equip de professors i amb una gran varietat de mitjans i activitats. En general, aquests cursos s'imparteixen a les instal·lacions d'International House, però no es tracta d'un requisit indispensable.

Cursos d'immersió de curta duració

Cursos d'una o dues setmanes d'entre 20 i 80 hores de duració. A partir dels resultats d'una prova de nivell i d'una entrevista oral que analitza les necessitats de l'alumne, es dissenya una programació detallada que té com a meta arribar als objectius que el client s'hagi proposat.

Cursos intensius específics

Començant per un nivell intermedi baix, IH Company Training organitza cursos de 20 hores configurats segons les necessitats del client i amb l'objectiu d'aprofundir en qüestions importants pel desenvolupament professional de l'alumne.

Els nostres cursos bàsics són:

  • Meetings and Negotiations
  • Using the Telephone
  • Making Presentations
  • Business Correspondence and Translation
  • Business Travel
  • Problem Solving

A més a més, també es desenvolupen cursos addicionals d'acord amb les necessitats del client.

Cursos residencials

Són cursos dissenyats especialment per a ser impartits durant un cap de setmana a un hotel o centre extern, lluny tant del lloc de residència de l'alumne com del seu entorn habitual. S'imparteixen cursos d'Anglès General, cursos de millora del vocabulari i cursos intensius específics, com els mencionats anteriorment.

Sol.licitar més informació