Inici IH Mataró

+34 93 796 0125 | ihmataro@mat.ihes.com

Català | Español

Exàmens de Cambridge

Per què els exàmens de Cambridge són tan importants?

DennisDennis Akers, Ex-director, IH Mataró

Quote Tenir un diploma de Cambridge és una mica com tenir el carnet de conduir Quote


Tenir un diploma d'un examen de Cambridge és una mica com tenir el carnet de conduir. És una prova oficial de destresa. El carnet de conduir demostra que saps conduir. El diploma de Cambridge demostra que saps parlar, escriure, entendre i llegir anglès dins d'uns nivells reconeguts arreu del món.

Milers d'empreses, universitats, corporacions i organitzacions governamentals de tot arreu reconeixen els exàmens Cambridge English. En un mercat de treball que està cada cop més globalitzat i on l'anglès es fa servir com "l'idioma dels negocis", encara que l'empresa no sigui americana o britànica, tenir un diploma de Cambridge facilita aconseguir una feina.

Empreses com Siemens, Sony, GlaxoSmithKiline, Nestlé, Microsoft, Adidas i Coca Cola són algunes de les organitzacions internacionals que han utilitzat els exàmens ESOL de Cambridge com a bàrem oficial dels coneixements de l'anglès. Més de 2.500 empreses de tot el món accepten actualment les qualificacions de Cambridge.

Unes 200 universitats al Regne Unit consideren com una prova suficient del nivell de coneixement de l'anglès dels seus alumnes estrangers, el Certificate in Advanced English (CAE), el Certificate of Proficiency in English (CPE) o el IELTS 6.0, 6.5.

A Catalunya hi ha moltes escoles superiors i de postgrau que reconeixen els exàmens de Cambridge (ESADE, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Girona, la Universitat Politècnica de Catalunya, la Universitat Ramon Llull,...). A més, la tinença d'un diploma de Cambridge equival, en alguns casos, a una quantitat de crèdits determinada. Tot i així, s'ha de recordar que les condicions varien segons la facultat i que s'ha de contactar sempre amb la universitat per obtenir-ne una informació precisa.