Inici IH Mataró

+34 93 796 0125 | reception@mat.ihes.com

Català | English | Español

Exàmens de Cambridge

Cursos d'idiomes a l'empresa

IH Mataro company classes

Més de 40 anys d’experiència treballant amb empreses d'El Maresme

International House Mataró organitza cursos dissenyats per respondre a les necessitats dels nostres clients. Els nostres professors amb una formació específica, el suport d'una organització líder en formació lingüística amb més de 40 anys d'experiència al Maresme i una llista de clients satisfets que testifiquen l'efectivitat de la nostra feina són una bona garantia.

Podem oferir formació en anglès, francès, italià, castellà, rus, alemany i altres idiomes.

Horaris

Les classes presencials en grup o particulars normalment s’organitzen a les instal·lacions de l’empresa en horaris compresos entre les 08.00 i les 20.00 hores. Les classes es realitzen una o dues vegades a la setmana i la durada mínima és de 90 minuts.

Una alternativa als cursos 100% presencials és la d'un curs online o la combinació de les dues opcions.

Contingut

El context en el qual la vostra empresa utilitza l'anglès serà semblant al d'altres empreses, però mai exactament igual; per aquest motiu els nostres cursos IH es planifiquen al voltant de les necessitats dels nostres clients, de la forma més pràctica i dinàmica possible, donant sempre èmfasi especial a l'ús actiu de l'idioma.

Fundació Tripartita

Totes les empreses i el personal d'empreses a Espanya tenen dret a rebre fons de l'Unió Europea per a la formació d'idiomes: Fundació Tripartita. Aquests fons poden cobrir part o fins a la totalitat del cost de la formació. International House, com a Entitat Organitzadora pot organitzar aquests fons i gestionar tots els tràmits.

Truqueu a la Montse o la Coral per demanar consell: 93 796 0125

Si necessiteu més informació, contacteu la nostra recepció. Podem organitzar reunions per explicar-vos les nostres ofertes amb més detall.

40 anys d'IH Mataró