Inici IH Mataró

+34 93 796 0125 | ihmataro@mat.ihes.com

Català | Español

Exàmens de Cambridge

Els nostres professors

EleanorEleanor Rodgers | Coordinadora d'Estudis

L’Eleanor va néixer a Cardiff (Gal·les) i es va traslladar a Northumbria als 4 anys d’edat, on va anar a l’escola. Té una Llicenciatura en Geografia (amb Honors) a la Universitat de Salford a Manchester i llavors va anar a la Universitat de Newcastle, on va fer el Certificat de Postgrau en Educació (PGCE). Ella és també Professora Qualificada (QTS).

L’Eleanor ha estat treballant aquí des de 2004 i és examinadora Oral de Cambridge: Nivells del First i Advanced així com supervisora dels exàmens de Cambridge.

AlisonAlison Hubbard | Coordinadora de nens d’edat primària i infantil

L'Alison és de Londres i té una Llicenciatura en Historia i Política (amb Honors) a la Universitat del Nord de Londres. Té un Màster en Lingüística Aplicada i en l'Ensenyament d'Anglès de la UAB i és la Coordinadora de nens d'edat primària i infantil.

És examinadora Oral de Cambridge: Nivells FCE, PET i KET i examinadora Escrita de Cambridge: nivell FCE.

ElisabethLiz Morgan-Jones | Professora d'anglès

La Liz és britànica i nord-americana i va estudiar a la Universitat de Londres, és Llicenciada en Història i Geografia (amb Doble Honors).

Ha ensenyat a Londres, Oxford i l’Índia.

És Examinadora Oral de Cambridge: Nivells: FCE, Advanced i Proficiency i Examinadora Escrita de Cambridge: First i Advanced. La Liz ha treballat a IH Mataró des de fa 8 anys.

MaxMax Akers | Professor d'anglès

Nascut a Barcelona, el seu pare es Anglès i la seva mare és de Moçambic. En Max és graduat en Història per la UB.

Ha viscut i estudiat a Egipte i Alemanya i ha estat supervisor dels exàmens de Cambridge des del 2010.

Es troba en el seu tercer any d’ensenyament a IH Mataró.

NickNick Hawthorne | Professor d'anglès

En Nick va créixer a Torquay i té una Llicenciatura en Psicologia (amb Honors) de la Universitat de Bournemouth.

Ha estat treballant a IH Mataró des del 2015.AlicjaAlicja Byrska | Professora d'anglès

L’Alicja té una llicenciatura en TEFL i Lingüística Aplicada des de la seva Polònia nativa. Després va fer un Màster TESOL a la Universitat de Liverpool John Moores després de cursar estudis de traducció de postgrau.

Ha treballat en el disseny del programa d'anglès i com a formadora de professors al Regne Unit de 2008 a 2014. També ha treballat en programes i disseny de continguts a la Xina més recentment, on també era formadora de CELTA. L’Alicja està actualment estudiant el DELTA a International House Barcelona.

DeniseDenise Vitiello | Professora d'italià

La Denise va néixer a Prato, a 20 km de Florència, i va estudiar DAMS Disciplines d’Art, Música i Espectacles a la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat de Bolonya.

Té la llicenciatura en Organització Teatral i un Màster en Gestió Cultural -UIC- Universitat Internacional de Catalunya.

Té el títol de professora d’italià com L2: Ditals 2 (Ensenyament de l’Italià com a llengua estrangera) - Universitat per a Estrangers de Siena.

Tots els nostres professors...

Tots els nostres ensenyants han passat els cursos del departament de Formació de Professors d'International House al Regne Unit, a Barcelona o a altres centres d'arreu del món.

A International House Mataró tenim una política de millora contínua i tot el nostre professorat assisteix cada setmana a sessions de formació compulsòries.