Inici IH Sabadell

+34 93 725 7000 | reception@sab.ihes.com

Català | English | Español

Exàmens de Cambridge

International House Sabadell

L'escola d'idiomes

IH Sabadell

International House Sabadell es va fundar el 1971. L'escola comprèn dues cases d'estil modernista al carrer de l'Escola Industrial [ mapa ], carrer de vianants situat en el centre històric de Sabadell.

La zona principal de recepció és una espaiosa àrea per estudiants i pares.

Des de recepció s'accedeix a la biblioteca de l'escola, on els estudiants disposen d'accés lliure i gratuït a un gran ventall de llibres, revistes, llibres de lectura per estudiants i també DVDs. Els estudiants els poden agafar en préstec per practicar el seu anglès a casa quan vulguin.

Disposem d'un total de 13 aules a l'escola. Tres d'aquestes estan situades al jardí, a la part posterior de la casa, i estan pensades específicament per les nostres classes d'infantils.

La resta d'aules disposen d'ordinadors portàtils, pissarres interactives i aparells d'àudio. Les aules son espaioses i la majoria poden allotjar còmodament un total de 15 estudiants.

També disposem d'una sala d'informàtica amb vuit ordinadors on els estudiants hi poden accedir lliurement a qualsevol hora per treballar individualment o per treballar amb els nostres cursos online de Net Languages.

Una zona especial per nens està situada sota la zona principal de recepció. Aquí, els nens poden jugar a jocs en anglès, mirar DVDs o descansar. Els juniors i adolescents disposen d'un lloc confortable per xerrar amb els seus amics durant les estones de descans entre classes.

 

Follow us on Facebook

Recepció

  • Dilluns a dijous de 09.30–13.00 i de 16.00–21.00
  • Divendres de 10.00–13.00 i de 16.00–9.00
  • Dissabtes de 10.00–13.00