Inici IH Tarragona

+34 977 23 4004 | ihtarragona@tar.ihes.com

Català | English | Español

Exàmens de Cambridge

Preparació IELTS / TOEFL

IELTS (International English Language Testing System)

IELTS Test 

Curs de preparació, 30 hores
Divendres, de 17.00 a 20.00, del 6 d'octubre al 15 de desembre

L'exàmen IELTS consisteix en 4 parts: Listening, Reading, Writing i Speaking. Els candidats hauran de fer les 4 parts per rebre un resultat IELTS. Es necessiten 2 hores 45 minuts per completar les 4 parts de l'exàmen.

IELTS té dos formats: Anglès Acadèmic o Anglès General. Les parts Listening i Speaking són les mateixes per a tots els candidats però les parts Reading i Writing són differents segons es escolle l'Anglès Acadèmic o Anglès General.

El candidat haura de fer les partes Listening, Reading i Writing el mateix dia. La part Speaking es farà o el mateix dia o fins a una setmana abans o una setmana desprès de les 3 altres parts.

TOEFL (Test of English as a Foreign Language)

El Internet-Based Test (IBT) està sustituint àra al Paper-Based Test (PBT) traditional.

A més de les parts Listening, Reading i Writing, l'exàmen IBT també té un component Speaking. Es necessiten aproximadament 4 hores 30 minuts per completar les 4 parts de l'exàmen. L'IBT és més flexible que el PBT perque hi ha moltes més dades possibles per presentar-se. A més, els resultats es coneixen entre 2 o 3 setmanes desprès del dia de l'exàmen.

El centre més próxim a Tarragona per fer l'IBT és a Barcelona.

Classes particulars

International House Tarragona pot oferir classes particulars per la preparació dels exàmens IELTS i TOEFL. En general es necessita un resultat IELTS per estudiar al Regne Unit i un resultat TOEFL per estudiar als Estats Units.

L'avantatge amb classes particulars per a una o dues persones és que es adapten a les seves necessitats específiques quant a la preparació del exàmen i hi ha més flexibilitat respect als dies i l'horari de les classes.

Més informació

Si voleu més informació sobre la preparació IELTS o TOEFL, contactar amb: ihtarragona@tar.ihes.com