Inici IH Tarragona

+34 977 23 4004 | ihtarragona@tar.ihes.com

Català | English | Español

Exàmens de Cambridge

Els nostres professors

JezJez Uden

Jez és el Director d’IH Tarragona. En Jez és de Lincoln a Anglaterra.

Ha treballat com a profesor, formador del professorat i ha estat director d´escoles a Itàlia, Austràlia, Qatar, Vietnam i el Regne Unit. Ha format part de projectes de desenvolupament per al professorat al Biritish Council, de la mateixa manera que ha dut a terme seminaris sobre educació per a les editorials més rellevants a nivell international. En Jez té un màster en ensenyament de l’anglès, el títol DELTA, i ha publicat diversos articles d’investigació en el camp de la lectura com a llengua estrangera. És, també, autor de llibres catalogats per a joves lectors. En l’actualitat, a més a més, és corrector i assesor de la revista Reading in a Foreign Language (Llegir en Llengua Estrangera).

Entre les seves aficions hi podem trobar fer muntanyisme, cuinar i la música i, a més, sempre du un bon llibre allà on es trobi.

BenBen Horbury

Ben has recently become the Assistant Director of Studies at IH Tarragona after five years there teaching a wide range of ages and levels.

He began teaching back in the UK, spending seven years at a boarding school while completing both the Trinity Diploma in TEFL and an MEd in TESOL. Recent experiences have included teaching on pre-sessional courses at the University of East Anglia, examining for Cambridge and becoming a teacher trainer on CELTA courses.

In his free time he enjoys playing sport, improving his Spanish and exploring Catalunya.

BeckyBecky Webb

Becky va crèixer en un balneari en Warwickshire, Anglaterra. Abans de formar-se com a professora, va treballar en el sector del servei al client durant 12 anys. Té el títol CELTA i també un certificat amb especialització en l’ensenyança a nens i joves.

Fa tres anys que treballa a Espanya però passa l’estiu cada any ensenyant l’anglès a Anglaterra. Li agrada la vida a Espanya. El seu afany per viatjar va començar quan tenia 18 anys després de passar un mes d’expedició amb un grup a Tanzania. Li agrada també la fotografia i les bandes sonores.

ElaineElaine Alexander

Elaine is from a small coastal town in the south west of Scotland. After working in the Greek Islands for six years as a tourist guide she studied Humanities and Spanish at university in London.

She has been an English teacher since 1992 and has worked in Soria, Girona, Reus and San Sebastian teaching students of all ages and levels.

She loves reading, animals, listening to music and long walks on the beach.

JoeJoe Wilsdon

En Joe ve d'un poble costaner del sud d'Anglaterra. Per aquesta raó, per a ell viure a Tarragona és com estar a casa però amb un clima més agradable. Va estudiar literatura a la universitat però abans de graduar-se, ja havia treballat com a professor a la Xina amb només 22 anys.

Ara, 13 anys més tard ha ensenyat en molts llocs diferents. Ha donat classes a estudiants de totes les edats i de moltes cultures com ara: l'Aràbia Saudita, Colòmbia i el Japó. Però el que millor recorda és haver impartit classes a grups de 80 estudiants a Eritrea. Després d'haver treballat ja en una altra ocasió a International House Tarragona, està molt content de tornar-hi per segona vegada.

KatherineKatherine Chaplin

Em dic Katherine Chaplin i tinc 27 anys. Sóc de Sant Llorenç Savall, un poble petit I amagat a les muntanyes del nord de Barcelona. Sóc trilingüe (anglès, català i castellà) juntament amb un nivel avançat en italià.

Sóc titulada i acreditada com a professora de Cambridge (CELTA) i aquest és el primer any que treballo amb IH. He tinut la sort de viatjar per tot el món a través de la feina i l´esport i també he completat 8 maratons i triatlons de LD. Sóc una amant de l´esport, la salut i la diversió!.

KimmiKimmi Chatrath

Kimmi és de l'est de Londres. Va estudiar filologia hispànica i portuguesa a Birmingham. Va vindre a Tarragona per treballar a l’IH com a professora. Ara treballa d’administrativa. També es dedica a informar els clients sobre els viatges d’estudi i a organitzar les sortides a l’estranger en grup.

D’aquí poc serà Team Leader del departament d’exàmens oficials de Cambridge ja que fa molts anys que treballa com a examinadora.

Li agrada els gats, viatjar i la música dels 80.

MichaelaMichaela Turton

Michaela is from a coastal town in the south of England called Bournemouth. She has been teaching English since 2012. She has the CELTA as well as other certificates in teaching young learners and business English. She has taught English to all ages and levels, and has worked in the UK, Vietnam, South Korea, and Ecuador.

She enjoys photography, travelling, and sport, including Crossfit, running and swimming.

SallySally Marks

I'm a professional in the field of art and teaching. I've taught children and young people for many years. I have the Trinity certificate and the Cambridge diploma for teaching English. I have a British teaching certificate for teaching art. I am specialising in teaching very young learners at the moment. I worked and lived in Hong Kong and return each summer to teach English. Hong Kong is one of my favourite places.

In my free time I paint and go running. I enjoy running along the coast. I love cats and I like hanging out with my friends.

TonyTony Hurford

Tony va creixer en una finca al sud-oest d'Anglaterra i a més de ser professor d'anglès ha treballat en el sector agrícola, forestal i constructor. Està casat i va estar 10 anys vivint a Canadà on van nèixer els seus dos fills.

Va estudiar idiomes moderns a la Universitat d'Exeter i ha sigut professor d'anglès en el Regne Unit on va obtenir el seu títol en l'ensenyança d'anglès, el Cambridge CELTA.

Porta tres anys com a professor a International House Tarragona i les seves aficions inclouen el ciclisme i la lectura. Ha viatjat molt, sobretot a Amèrica Llatina.

Els nostres professors

Tots els professors a International House Tarragona, a més a més de poseir titulació universitària, els professors d’anglès tenen formació específica per a la docència d’aquesta llengua estrangera.

Molts dels nostres professors d’anglès d'alumnes joves han ensenyat a primària o a secundària del sistema educatiu de Gran Bretanya.

International House, com a organització, sempre s'ha interessat en la formació continuada dels seus empleats.

Aquesta és una de les raons per la qual International House World Organisation segueix gaudint d'un prestigiós nivell professional de reconeixament en el món de l'ensenyança de l'anglès.