Inici IH Tarragona

+34 977 23 4004 | ihtarragona@tar.ihes.com

Català | English | Español

Exàmens de Cambridge

Els nostres professors

JezJez Uden

Jez és el Director d’IH Tarragona. En Jez és de Lincoln a Anglaterra.

Ha treballat com a profesor, formador del professorat i ha estat director d´escoles a Itàlia, Austràlia, Qatar, Vietnam i el Regne Unit. Ha format part de projectes de desenvolupament per al professorat al Biritish Council, de la mateixa manera que ha dut a terme seminaris sobre educació per a les editorials més rellevants a nivell international. En Jez té un màster en ensenyament de l’anglès, el títol DELTA, i ha publicat diversos articles d’investigació en el camp de la lectura com a llengua estrangera. És, també, autor de llibres catalogats per a joves lectors. En l’actualitat, a més a més, és corrector i assesor de la revista Reading in a Foreign Language (Llegir en Llengua Estrangera).

Entre les seves aficions hi podem trobar fer muntanyisme, cuinar i la música i, a més, sempre du un bon llibre allà on es trobi.

CharliCharli Brzeski

Fa poc temps que la Charli està a Tarragona i va arribar després d’obtenir el títol CELTA a Barcelona. Abans de formar-se com a professora va estudiar Història i estudis hispànics a Glasgow. Va treballar també en una reserva natural de patrimoni a Islàndia. Els seus passatemps inclouen ballar, veure el rugby i viatjar per Espanya en bici!

 

TonyTony Hurford

Tony va creixer en una finca al sud-oest d'Anglaterra i a més de ser professor d'anglès ha treballat en el sector agrícola, forestal i constructor. Està casat i va estar 10 anys vivint a Canadà on van nèixer els seus dos fills.

Va estudiar idiomes moderns a la Universitat d'Exeter i ha sigut professor d'anglès en el Regne Unit on va obtenir el seu títol en l'ensenyança d'anglès, el Cambridge CELTA.

Porta tres anys com a professor a International House Tarragona i les seves aficions inclouen el ciclisme i la lectura. Ha viatjat molt, sobretot a Amèrica Llatina.

BenBen Horbury

En Ben es va graduar a la Universitat de Southampton amb el títol de Direcció d’Empreses, però després d’un viatge a Sud Amèrica, va decidir dedicar-se a l’ensenyament de l’anglès. Inicialment, va començar ensenyant anglès com a segona llengua en un internat al sud-oest d’Anglaterra. Però una feina com a professor d’anglès a Barcelona mentre obtenia el Diploma Trinity durant l’estiu del 2008, el va convèncer de les ventatges de viatjar per l’estranger.

Finalment, venint cap a Tarragona al setembre de 2012, en Ben espera millorar el seu castellà mentre viu aquí així com poder veure el Barça al Camp Nou.

KateKate Junker

Kate és d’un petit comtat aprop de la capital d’Irlanda, Dublín. Sempre li ha agradat ensenyar i li encanta treballar amb nens. Té un grau en Clinical Speech i Language Studies del Trinity College Dublin a més a més del titol CELTA. Des de fa uns anys treballa cada estiu en un campament d’anglès a Catalunya. En el seu temps lliure li agrada córrer, caminar i llegir.

 

JoeJoe Wilsdon

En Joe ve d'un poble costaner del sud d'Anglaterra. Per aquesta raó, per a ell viure a Tarragona és com estar a casa però amb un clima més agradable. Va estudiar literatura a la universitat però abans de graduar-se, ja havia treballat com a professor a la Xina amb només 22 anys.

Ara, 13 anys més tard ha ensenyat en molts llocs diferents. Ha donat classes a estudiants de totes les edats i de moltes cultures com ara: l'Aràbia Saudita, Colòmbia i el Japó. Però el que millor recorda és haver impartit classes a grups de 80 estudiants a Eritrea. Després d'haver treballat ja en una altra ocasió a International House Tarragona, està molt content de tornar-hi per segona vegada.

BeckyBecky Webb

Becky va crèixer en un balneari en Warwickshire, Anglaterra. Abans de formar-se com a professora, va treballar en el sector del servei al client durant 12 anys. Té el títol CELTA i també un certificat amb especialització en l’ensenyança a nens i joves.

Fa tres anys que treballa a Espanya però passa l’estiu cada any ensenyant l’anglès a Anglaterra. Li agrada la vida a Espanya. El seu afany per viatjar va començar quan tenia 18 anys després de passar un mes d’expedició amb un grup a Tanzania. Li agrada també la fotografia i les bandes sonores.

LukeLuke Wyles

El Luke va néixer a Londres i sempre l'han apassionat els idiomes i viatjar. Té un grau en Filologia anglesa i el títol CELTA per a ser professor d'anglès. Gràcies a aquestes titulacions ha treballat a la Xina, Escòcia i diferents ciutats d'Espanya.

Li agrada parlar en castellà, tocar la guitarra i anar al gimnàs.

 

 

Els nostres professors

Tots els professors a International House Tarragona, a més a més de poseir titulació universitària, els professors d’anglès tenen formació específica per a la docència d’aquesta llengua estrangera.

Molts dels nostres professors d’anglès d'alumnes joves han ensenyat a primària o a secundària del sistema educatiu de Gran Bretanya.

International House, com a organització, sempre s'ha interessat en la formació continuada dels seus empleats.

Aquesta és una de les raons per la qual International House World Organisation segueix gaudint d'un prestigiós nivell professional de reconeixament en el món de l'ensenyança de l'anglès.