Inici IH Terrassa

+34 93 788 84 62 | ihterrassa@ter.ihes.com

Català | English | Español

Exàmens de Cambridge

Reception, IH Terrassa

IH Terrassa: l'escola d'idiomes

L'edific

Dotat d'aire condicionat a totes les seves dependències, totes les aules estan equipades amb pissarres digitals.

El nostre alumnat pot complimentar les seves classes en els espais dedicats a l'auto aprenentatge com la biblioteca o l'aula d'ordinadors amb accés a internet.

Disposem d'una cafeteria i un ampli pati enjardinat que són espais que potenciem com a lloc on alumnes i professors poden trobar-se fora de l'horari de classe: el Club d'Alumnes.

Una llarga historia

La nostra escola compta amb una llarga trajectòria: va ser fundada l'any 1971 i es va afiliar a l'International House World Organisation al 1977.

El nostre edifici és una casa amb encant i certa personalitat, obra de l'històric arquitecte Lluís Muncunill. Es troba en el carrer de la Rasa [ mapa ], una travessia de la Rambla d'Egara, situat en el centre històric i comercial de la ciutat.

Club d'Alumnes

Club de alumnos

A la planta baixa i amb accés al pati, hi ha una zona d'esbarjo i descans per a alumnes i professors. És un bon lloc per a relacionar-se amb els companys de la teva classe o per establir noves amistats...

És el nostre club d'alumnes...

L'aula d'autoaprenentatge

Aula de Internet

L'accés lliure a Internet proporciona als alumnes una quantitat il·limitada de recursos - que faciliten el desenvolupament de les seves capacitats comprensives i comunicatives.

També hi ha a disposició dels alumnes materials interactius per què puguin estudiar a qualsevol hora del dia.

Recepció

Recepcion

El nostre servei professional al client comença a la nostra recepció.

Horari: de dilluns a divendres de les 9.30h a les 14.00h i de les 16.00h a les 20.45h.

recepcio@ter.ihes.com

La Directora d'Estudis

Tamara

Tamara McNicol és la Directora d'Estudis.

Horari: des de les 10.30 a les 12.30 i de 17.00 h. a les 20.00 h. de dilluns a divendres.

S'aconsella als alumnes i als pares d'alumnes que vulguin entrevistar-se amb la Directora d'Estudis durant el curs que ho sol·licitin a la recepció per concertar el dia i l'hora més adequats.

tmcnicol@ter.ihes.com

Els nostres cursos

Durant el curs acadèmic al nostre centre s'imparteixen classes d'anglès, alemany, francès i castellà. El centre ofereix una àmplia sèrie de cursos de tipus general a més de cursos de preparació per a exàmens internacionals.

La Directora d'Estudis s'entrevista breument amb cada nou alumne i el sotmet a una prova de nivell per indicar-li quin seria el curs més adequat als seus interessos, als seus coneixements i a la seva edat.

Els nous alumnes que vulguin entrevistar-se amb la Directora d'Estudis per realitzar la prova de nivell no és necessari que ho demanin amb antelació.

Es programen grups segons les diferents edats dels alumnes i segons el nivell de coneixements de l'idioma (des del nivell de Principiant al d'Avançat).

Com a alternativa a les classes en grup, també s'imparteixen classes individualitzades, programades segons les necessitats lingüístiques de l'alumne en concret.

Igualment s'organitzen cursos en empresa, tant generals com a especialitzats en temes de l'àmbit professional.

 

Exàmens de Cambridge

Des del 2009 som centre autoritzat per Cambridge English i organitzem les convocatòries per a centenars de candidats al Vallès.